Waanrode

Streekproducten-Kerst-markt op 3 december 2017

--------------------------------------------------------------------------

Op zondag 3 december vindt van 13u30 tot 18u in zaal Bergendal de zevende Streekproducten-kerst-markt plaats. De Culturele Dorpsraad van Waanode nodigt, als streekproducent van de rozenlikeur ‘Waanrode’, samen met collega’s-producenten van streekproducten uit Vlaams-Brabant, iedereen van harte uit op deze Kerstmarkt, die u kennis wil doen maken met streekproducten uit Vlaams-Brabant via allerlei (gratis) proevertjes en u reeds in de kerstsfeer wil brengen. Deze markt biedt de kans om originele streek- en andere producten aan te kopen voor de komende kerst- en nieuwjaarsdagen. Tegelijkertijd stellen verschillende kunstenaars uit de gemeente Kortenaken enkele van hun werken tentoon. Tijdens deze Kerstmarkt zal Sinterklaas ook alvast van de partij zijn en een bezoek brengen aan de aanwezige kinderen.

Tijdens deze Streekproducten-kerst-markt zal aan de bezoekers de kans worden geboden om nog unieke herinneringsgeschenken aan de vroegere bebloemingsacties tegen een spotprijs aan te kopen.

Wenst u als zelfstandige met een stand van eigen (zelfgemaakte) producten of als producent van een streekproduct deel te nemen aan deze markt, dan kunt u zich inschrijven via onderstaande linken

-doc. Exposanten

-doc. Streekproducenten

of per e-mail aan dorpsraad.waanrode@scarlet.be.

Kerstconcert op 17 december 2017

------------------------------------------------------

Als afsluiter van het jaar 2017 vindt er op zondag 17 december om 19 uur een Kerstconcert plaats in de kerk, met allerlei Vlaamse en Gregoriaanse kerstliederen en een oogverblindend fantastisch lichtspektakel, totaal anders dan de drie vorige jaren. Meer info volgt hier later, maar hou nu reeds deze datum vrij want het wordt alvast weer een prachtig gebeuren met een unieke verrassing als einde.

 kerstmarkt

 

affiche kerst 1 affiche kerst 2